MathiasSport

Mannefall i DHK – fire nye spillere ute med skade

DRAMMEN: Det er spillefri i eliteserien i håndball under det pågående europamesterskapet, men det er stor aktivitet parallelt. Yngrelandslagene har også samlinger, og DHK opplevde å få to spillere tilbake fra en av dem med skader.

Kristoffer Raastad-Hoel kom hjem med et avrevet leddbånd i ankelen, og er ute fra seks til åtte uker. Ola Lillelien stilte i Drammenshallen torsdag kveld da DHK møtte Sandefjord til treningskamp. Smerter i kneet gjorde at han ble sittende på tribunen.

– Jeg kunne nok spilt dersom det hadde vært seriekamp. Nå passet det fint å få litt hvile på kneet, forteller Lillelien.

Nøkkelspillere ute
Espen Lie Hansen hektet fast lillefingeren i drakten til en Runar-spiller under treningskampen onsdag kveld, og sto over mot Sandefjord torsdag. Hevelse og med litt smerter inntok han innbytterbenken i fritidstøy og bivånet det hele.

Der måtte han trå til og utøve førstehjelp da Mathias Kolstad Holm på det som så ut som litt klønete måte forsøkte å fange en retur som trillet bort fra ham, og på vei mot en ventende Sandefjord-spiller. Kolstad Holm rakk aldri ballen, og ble liggende igjen med store smerter i baksidemuskulaturen på det venstre beinet.

DHK hadde ikke med noe medisinsk støtteapparat til treningskampen, og derfor kunne ingen si noe om skadeomfanget.

Fra før har DHK langtidsskader på Gøran Sørheim og Andre Christiansen.