Drammens BallklubbMathiasSport

Seier på siste forsøk

Drammen Ballklubbs gutter 16 slo til med seier i Liungen Cup på siste forsøk. I finalen ble Strømsgodset slått med 2-0.

Liungen cup – Stoppen
Finale G 86, 2 x 20 min
Strømsgodset – DBK 0-2
0-1: Ole-Martin Riis
0-2: Ole Martin Riis

Jublet for seier. Bak fv.: Christopher Foss, Viggo Røneid, Hans Yngvar Theodorsen, Mathias Kolstad Holm, haris Cenar, Simen Weum, Seraht Cinar, Haakon Thoen Tollefsen. I midten Matz Ruud. Foran fv.: Yassir Fawzi, Tom André Engebretsen, Andreas Askheim, Morten Styrmoe, Ole-Martin Riis. Foran: én manns heiagjengen Vittorio Marin. (Foto: Elisabeth Bakken)

DBK gikk ubeseiret gjennom årets Liungen cup, selv om det holdt hardt i finalen. Fem minutter før slutt var stillingen fremdeles 0-0 og det så ut som kampen skulle avgjøres på flest oppnådde cornere. Men så fikk DBK en ny corner.
– Alle ventet på et innlegg, men så slo vi en kort variant i stedet. Jeg gikk mot mål og dro til. Fikk skikkelig treff, sånne skudd går inn i ett av ti tilfelle, forteller Ole Martin Riis som med det scoret sitt første mål i finalen.
Etter 1-0 scoringen måtte Strømsgodset angripe, og det ble nervepirrende minutter for DBK mot slutten. To og et halvt minutt ble lagt til, og på benken forsvant neglene i rekordfart. Da snappet Riis opp en klarering fra eget forsvar, løp helt alene mot Strømsgodsets mål og satte ballen enkelt til side for keeper.
Også kunne jubelen slippes løs på tribunen. Høyest av alle jublet publikummer Vittorio Marin som hele kampen var en heiagjeng alene.